打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 天堂鳥ac係2012年1月30日比橘子封了 原因係意圖用巨$收點數

依家唔會比證據你看=]
又係果個?
係邊個心照丫!
條友舉報我,我都有圖舉番佢等巨商做野~~
佢封左=全世界人安 ...
C小旋風 發表於 31-1-2012 09:03

哈哈,封左"佢"既話就真係天下太平

你個FD(瑞龍)幾時收點...
回復 支持 反對

c小 我都係等你回我 pm 同你講下  ok ? 因為 係2個唔同cs第1個cs好好人 第2 個cs 正1 粉腸 ~
回復 支持 反對

哈哈,封左"佢"既話就真係天下太平

你個FD(瑞龍)幾時收點...
劉哥 發表於 31-1-2012 09:07

我有佢收點相 來吧 玩大佢 吧~
回復 支持 反對

= =~唔通你主帳都擺係入面?
我封帳解決左1個問題~就係差城介收點依個問題=]佢1月9號即出我都沒收~咁都解5番=]
你解到=我解到^^十卜你先
回復 支持 反對

gary.hiro 發表於 31-1-2012 09:08

唔好呀....
我要放點呀....
回復 支持 反對

gary.hiro 發表於 31-1-2012 09:08

對付d蟹仔沒用=]
或者同是同一人害我地!你找圖舉報佢/佢同黨!!!害d蟹仔=沒麥用=]
回復 支持 反對

我封帳解決左1個問題~就係差城介收點依個問題=]佢1月9號即出我都沒收~咁都解5番 ...
C小旋風 發表於 31-1-2012 09:09

我封帳解決左1個問題 邊個問題 .佢就係到話 以前都講左唔可以用game 入面d野換有價值ge 野.我琴日用左成2個鍾同第1個cs 係到嘈點數點算係有價值ge 野ar. 你點數係咪可以當$買 cake 先 佢係到講點數用係第2dgame到係有價值ge野.
但 當我晚上再打去 念到點嘈時 .第2個cs 就玩野 唔講我因咩事被鎖. 姐佢地念到我念ge 理據.佢邢家唔敢答我 我因咩事而鎖~
回復 支持 反對

商一又一大事件..不過代理真係不知所謂..
回復 支持 反對

我封帳解決左1個問題~就係差城介收點依個問題=]佢1月9號即出我都沒收~咁都解5番 ...
C小旋風 發表於 31-1-2012 09:09

主帳都擺係入面?  無 只係封左同你講過野個個 但佢秋後算帳 以=無用了~
回復 支持 反對

我封帳解決左1個問題 邊個問題 .佢就係到話 以前都講左唔可以用game 入面d野換有價值ge 野 ...
gary.hiro 發表於 31-1-2012 09:12

損失左幾銀
多數都係果條友舉報你
一早話佢cap左好多圖,沒麥人信我~
anyway希望到最後有更多名人信我講既野~
回復 支持 反對