查看: 26313|回復: 56
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 魔界2 【絕對一流遊戲!完善系統!】附照片 再次更新!

本人國家:榮耀

遊戲角色:傲雪「弓箭手、明弓【獵魔遊俠】」

最新更新內容會在7月13號更新
增加50-60等級階段
提供國戰遊戲!

現在的我還有我的武器

還在訓練

44LV的時候

41LV的時候

遊戲官網:http://mw2.gameflier.com/
最近有隻新online叫魔界2, 內容絕對一讚, 好有故事性地去玩,
遊戲玩法同現在其他【遠征】、【中華英雄】
遊戲職業有五種, 現時一開波剩係可以玩4種, 第5種需要帳號入面有一隻60LV先開放第5種,遊戲內有內掛, 但請十萬個放心! 遊戲唔會變到死城咁!因為個掛都係用黎訓先掛, 做任掛, 到打副本既時候你既內掛就算有得開你都唔會開,
因為副本同埋隻王真係好有挑戰性, 你根本要不斷同隊友講計劃點樣去打分工合作,
仲有唔只咁簡單, 沖裝你都唔會輸比好多既有錢仔,靠努力, 時間, 一樣能夠同港戰隻抽!只不過有錢仔可能時裝多件野咁樣,
沖裝系統由1-5LV都容易沖, 唔需要任何乜野既沖石,
只要你用遊戲既錢5萬買武器成長之魂, 就會可以一路幫你既武器升級+1234567
另外仲有好多系統, 分別如果你想剩係想單玩一個帳號, 但係又想搵人幫你合野, 唔緊要!
完善既系統會比有升開武器、防具銘刻, 唔只咁小野合, 只要個合野既人佢有乜野技,
而佢又開放比你去用, 咁你就唔剩只合銘刻, 仲可以合埋佢有既技, 姐係合埋才料去合你想合既野!
對每個人黎講, lv數都好重要, 追lv數係為乜? 為自己遊戲新裝備新武器新技能為自己國家去同第二個國家進行國戰!每個星期都有國戰, 顧名思義國家與國家之爭!而新幹線都好落力去宣傳,
宜家全區仲有好多香港、台灣、大陸、澳門既朋友一齊係【全區】玩緊!
快啲加入喇! 我所講既系統未講得哂, 有機會再講, 實在太難離到手, 快啲加入我地既魔界2喇!

【新內容攻略】:

遊戲既水錢都好平,正常做一次任務都足夠買好多水,所以水錢同埋水既問題可以絕對放心,足夠你安心訓既時候去掛!
遊戲24小時都好多玩家一路解任,好多上班族都會放工夜晚返去玩,請重要係加入公會好多朋友都會幫你,請放心!

今次講解既遊戲入面仲有唔小既野, 每隻職業都有後前期既時期, 有唔同既職業定位,

戰士系列 聖堂:肉盾(坦、坦克,英文的肉盾叫坦克, 所以叫坦)升級單人副本較容易
             狂戰:防護較低,低攻擊力對比聖堂肉盾較高 單人副本多數都是訓地結束

弓箭手系列 射手(明弓):明弓為後期弓箭手,前期較難進升,但後期裝備較好能擁有高致命傷害,多數單隻殺怪,增益技能,壓制對手
      獵手(暗弓):多數前期比較出眾,多群技,但到後期反而不能擁有太強的傷害,前期清怪進升對比明弓容易多,擁有隱藏技能,前期PVP出眾殺人狂對手

召喚師系列 通靈:是遊戲中的醫師(EC)角色,以補血為主,攻擊力一般,增益技能
      幻術:使用變身增加角色能力,增加變身後的技能,攻擊力高,但防還可以

魔法師系列 火法:群技清殺大群怪物,以群技出眾,但防護力太低、攻擊力高
      冰法:以壓制對手(控場)技能為多,是遊戲戰場中的後援軍,群技小,攻擊力還可以,防護一般

武者系列(帳號某角色60等級後開放) 氣功:小群技,但防護力還好,多數以單隻進行殺敵,增益技能
因為現階段未知太多,看技能分析    醉拳:擁有多群技技能,殺害高,像近身的火法法師,中心為主的近身群技格鬥鬥主

以下是新手由到宜家既生活照:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
JSN + 20 內容精彩

查看全部評分

回復

樓主玩咩SER??
回復 支持 反對

回復 2# leunghonfai
佢吾玩全區仲會玩咩ser= =
回復 支持 反對

dl 好個game~好快安入去~唔知有沒樂古打王團@@
回復 支持 反對

玩狂戰玩到好想重玩= =單人副跟本未嬴過
又選左台灣SER
回復 支持 反對

來全區吧~我地2個都係
回復 支持 反對

這個介面跟魔界好似-V-!
回復 支持 反對

又要重玩/_\都就40啦我想玩聖騎-.-
回復 支持 反對

照計台灣SER應該好多人, 狂戰好勁, 但係衰在物防太低, 玩聖堂會悶悶地, 因為打怪都好慢
我玩明弓, 因為太多人玩暗弓, 明弓係玩後期, 追求一擊必殺, 慢慢黎喇
回復 支持 反對

我轉唔到視角
回復 支持 反對