查看: 72256|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 一隻狗,都有良心,但呢個人,絕對無

呢幾日,我好心痛.......眼見日日都有團友向我訴苦.........

~c.朗~  <<<<<<<<<<<大家認住呢個名
呢個,唔係一個人,佢的行為,比狗更差,狗會咬你,因為佢有獸性,呢個叫c朗的人,佢咬你唔係因為佢有獸性,因為.....佢連狗都不如!!!!!!!!!!!!!!!

話說,二日前,我團接到通知,有人唱我團攻將c朗,開始時,我抱住我團的人有品德,唔會昆人,於是相信佢,但係........慢慢發覺..............愈來愈多團友話比佢厄左.....之後,我去查一查件事.........最後得出的如果係....比佢厄果個人,無講大話....係我呢個大房....信錯左人...

比佢厄的人比ac佢打15段,c朗不但無打,仲要爆人ac,拎曬d野.....點解我會話佢連狗都不如?
佢....佢...佢........
佢炒曬人地d二轉.........
人地辛辛苦苦一隻隻升的二轉..............受害人喊住同我講,依家無雷公,無權二,無錢轉國,好無助.......我聽完之後...個心好痛...呢個世上,點解有d甘狗的人,我唔明白啊........
大家仲係熱愛巨商的人,就幫忙全力唱佢吧,在此,我對受害人講聲:對不起....
by:愛琴海+雨晴軒大房(vicky字)
回復

見到你地狂唱佢!真係好鬼狗-,-
回復 支持 反對

豬狗都不如既人,睇黎我要刪左佢好友了
回復 支持 反對

見到你地狂唱佢!真係好鬼狗-,-
啊豆 發表於 2-6-2010 01:48

唉....唔係狗....仲9過隻狗!!!!
如果你熱愛巨商,可以一齊唱佢
回復 支持 反對

豬狗都不如既人,睇黎我要刪左佢好友了
JORDANkOBE24 發表於 2-6-2010 01:51

呢種狗,等天收...........
大家應該做番樣正確的事,一齊唱佢!!!
回復 支持 反對

自己團d人都昆....鬼唔望佢生仔無pat pat~
大家一齊黎唱衰佢啦~
回復 支持 反對

回復 6# 乂S!U琪乂

應該係話昆人比天收- -
你既意思搞到自己團唔昆得其他就昆得禁解
回復 支持 反對

- -火到連自己打咩都唔知啦~吼~~~總言之,千萬唔好收呢個PK入團呀~~~
仲有唔好搵佢代打~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Rebellion.KLC -5 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 5# 晴軒之人=]

仲有個火滾佬/淘氣xd,認住呢d人渣啊大家
回復 支持 反對

笠人野好呀~重要抄人2轉~夠賤呀~真係賤到無人有~又係傻仔一個~
沒錢去打劫呀~唉~咁既人都有~升2轉辛辛苦苦~都係沒良知沒良心~唉~唔好話狗呀~係畜牲~
回復 支持 反對